0

ASFALT U VREĆAMA 25KG / GUTTASFALTO

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 15,70 € / kom
Šifra proizvoda: 13803
Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
ASFALT U VREĆAMA - Guttasfalto za sanaciju cesta

Guttasfalto omogućava brzi popravak oštećenja na asfaltnim površinama.

Guttasfalto hladna mješavina asfalta omogućava brzi popravak neravnina i manjih oštećenja na asfaltnim površinama i doprinosi sigurnosti njihovog korištenja. Koristi se izravno iz pakiranja.

Prednosti:
- Odmah spremno za uporabu
- Jednostavna ugradnja i obrada
- Odlično prianjanje

Masa slična asfaltu u hladnom stanju koji se sastoji od sljedećih kompozita - agregat, pijesak, punilo (vrlo fini pijesak) i bitumen kao poveznica.
Veličina zrna i do 8 mm (nije pogodno za uske pukotine)
Potrošnja: 1 vreća od 25 kg pokriva 1 m2 površine i debljine 1 cm

Pakiranje: 1 vreća 25 kg

Upute za ugradnju asfaltne smjese Guttasfalto
Podloga prije ugradnje smjese Guttasfalto mora biti suha, nosiva bez labavih dijelova i nečistoća.
Debljina sloja koji se nanosi na površinu može biti od 1 cm do 4 cm, nakon čega se vrši zbijanje. Preporučuje se pokriti površine ne veće od 1m2 jednim slojem smjese.
VIŠE SLOJEVA - U slučaju oštećenja dubljih od 4 cm, asfaltnu masu treba nanositi zasebno u zbijenim slojevima. Postupak se ponavlja nakon sušenja donjega sloja debljine 4 cm (cca 24 sata).
Koristi se za održavanje/popravak površina željezničkih, tramvajskih i parkirnih prijelaza ili dopunjavanje površina oko kanalizacijskih odvoda. Osim toga, mineralno-asfaltna mješavina je pogodna i za sve ostale elemente cestovne infrastrukture, kako gradske tako i ruralne. Asfaltnu masu nije potrebno zagrijavati prije upotrebe. Zbog toga je pogodan za cjelogodišnje radove na cestama.
Materijal se stvrdnjava kada se zbije i izloži sunčevoj svjetlosti.
Može se koristiti na temperaturama okoline od -20oC do +40oC, ne smije se koristiti tijekom oborina. Nakon polaganja (bez zbijanja) mješavina asfalta ostaje fleksibilna nekoliko sati, što omogućuje laganu obradu. Obnovljene površine mogu se staviti u rad odmah nakon zbijanja.

NAPOMENA:
Kada se smjesa koristi na temperaturama okoline ispod 5 °C neposredno prije ugradnje, smjesu treba čuvati najmanje 24 sata u prostoriji s temperaturom od 15 °C do 20 °C kako bi se osigurala njezina izvedivost i potrebno zbijanje. Za povećanu trajnost i izdržljivost podloge, prije polaganja Guttasfalta, preporučuje se nanošenje Guttabit bitumenskog premaza.

Skladištenje: Smjesa GUTTASFALTO može se pohraniti u originalnu ambalažu na otvorenom, štiteći je od sunčeve svjetlosti i vatre. Rok trajanja smjese pohranjene na suhom zasjenjenom mjestu, u zatvorenim i originalnim vrećama, ne smije biti dulji od 12 mjeseci od trenutka proizvodnje.
Mjere opreza

Proizvod držati izvan dohvata djece. Ne koristite proizvod unutar prostorija namijenjenih boravku ljudi i prehrambene industrije. Nosite rukavice i zaštitnu odjeću.
Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242