0

COLLOMIX STABILNI MJEŠAČ LEVMIX

Šifra proizvoda: 13713
Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
Radite brže s LevMixom, najagilnijom automatskom miješalicom materijala za samorazlivanje na svijetu. To je sve-u-jednom stroj za miješanje, transport i izlijevanje samonivelirajućih materijala. Ekskluzivna dvostruka lopatica daje glatkiju mješavinu u kraćem vremenu, bez mjehurića zraka ili grudica. Recite zbogom tegljenju kanti. Kada dođe vrijeme za izlijevanje, zakretni kotačići klize LevMix do mjesta za izlijevanje. Ergonomska okretna ruka olakšava naginjanje i izlijevanje, štedeći vrijeme i vaša leđa. Čak iu područjima većim od 11000 sq ft, nadmašuje konkurenciju u postavljanju najbržih i najpreciznijih podova na svijetu. Jedan LevMix može rukovati jedna osoba. Možete osvojiti velike poslove s malom posadom ili staviti više jedinica da rade na najzahtjevnijim poslovima. LevMix revolucionira radni tijek samoniveliranja.

Do 100 m2 na sat nije nikakav problem – s jedinom VLX lopaticom posebno razvijenom za samonivelirajuće materijale. Njegova jedinstvena geometrija osigurava optimalne rezultate miješanja i učinkovito sprječava nakupljanje suhog materijala na dnu i stijenkama kante.
VLX 163 se također može koristiti s dodatnom razinom miješanja za velike količine zahtjevnih materijala. (Dodaci po izboru)
100% bez grudica, 100% homogeni, 100% zadovoljni kupci.

MOBILNOST
LevMix može udobno premještati jedna osoba kada je natovaren zahvaljujući četiri kotačića. Izlijevanje je kontrolirano i precizno. Njegovi kotačići ostaju čisti čak i nakon izlijevanja. Manevriranje u najužem prostoru nije nikakav problem s LevMixom.
Kako bismo olakšali kretanje na podnom grijanju i na posebno neravnim površinama, nudimo komplet za naknadnu ugradnju s pneumatskim gumama (dodatna oprema).


UČINKOVITOST
Miješajte brže i učinkovitije, prepolovljujući vrijeme miješanja. Kada dođe vrijeme za točenje, okretni kotačići LevMixa klize bilo gdje. Ergonomska okretna ruka olakšava naginjanje i izlijevanje, štedeći vrijeme i vaša leđa. Precizno izlijevanje znači čiste cipele i čiste zidove kako biste uštedjeli vrijeme čišćenja.
Jedan LevMix može rukovati jedna osoba. Možete završiti dva projekta u jednom danu umjesto jednog, osvojiti veće poslove s manjim ekipama ili staviti mnogo jedinica da rade na najzahtjevnijim poslovima. Revolucionira radni proces samoniveliranja.

Najrobusnija kanta na tržištu dizajnirana je da traje cijeli život. Prenosiv je i lako se odvaja od LevMixa, bez alata, za brzo čišćenje, čime vam štedi vrijeme i novac.

Tehnički podaci:

Volumen: 75 L
Kapacitet mješanja: 55 L
Snaga: 1,60 kW / 230 V
Okretaji: 410 - 660 / min
Dimenzija: 690 mm x 520 mm x 1,190 mm
Težina: 47 Kg


Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242