0

COLLOMIX STABILNI MJEŠAČ TMX 1500, 2,8 kW

Šifra proizvoda: 13711
Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
TMX 1500 je moćna automatska miješalica, posebno dizajnirana za već pakirane teške materijale. Tri precizno nagnute ruke vrte se pri maloj rotaciji kako bi temeljito izmiješale do pet vreća teških materijala. Prepustite TMX-u miješanje kako biste mogli biti produktivni na gradilištu.

Mješanje
Pomiješajte do 32 galona (ili otprilike 5 vrećica) teških materijala u vrećicama. S tri precizno nagnute ruke koje pokreće motor od 3,6 KS, metodično i s lakoćom miješa teške materijale. Mješalica s prisilnim djelovanjem povećava produktivnost na gradilištu miješanjem bržim i lakšim od drugih miješalica.

Mobilnost
Čak i sa svojim velikim kapacitetom, TMX 1500 s lakoćom prolazi kroz standardna vrata od 31”. Uz dva stabilna kotača, lako je manevrirati gdje god vam je potrebno, čak i preko neravnih površina i prilikom utovara i istovara s kamiona.

Produktivnost
Posebno je dizajniran za smanjenje rizika i povećanje produktivnosti. Genijalni rasparač vrećica na vrhu stroja otvara vrećice umjesto vas. Nakon što postignete savršenu mješavinu, jednostavno otvorite žlijeb i gledajte kako se stroj prazni. Shaker uklanja sve tvrdokorne materijale.

Zdravlje i sigurnost
TMX ima priključak za usisavanje prašine i uklonjivi poklopac za smanjenje emisije prašine. Uz automatsko sigurnosno isključivanje, poklopac sprječava bilo koga da posegne u stroj dok radi.

Čišćenje
Potrošite manje vremena na čišćenje na kraju dana. Uklonite lopaticu za miješanje i izvucite izvlačni žlijeb bez alata radi lakšeg čišćenja. Jednostavno obrišite bubanj. Nema ostataka.


Tehnički podaci:

Kapacitet: 120 L
Snaga: 2,8 kW / 230 V
Broj okretaja: 30 / min
Dimenzija: 840 mm x 755 mm x 1,260 mm
Težina: 138 Kg
Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242