0

IMPREGNACIJA ADOLIT BQ1 KONC. 5/1 BEZBOJNI

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 65,03 € / kom
Šifra proizvoda: 95600

Dostupna količina: 7
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
ADOLIT BQ 1 gotovo je sredstvo za impregnaciju, tj. za preventivnu zaštitu od kukaca i gljivica. Sredstvo je koncentrirano te ga je potrebno pomiješati s vodom (preporučeni omjer miješanja je 1:9 za 10 kg). Namijenjeno je za drvo u unutarnjoj i vanjskoj gradnji bez kontakta sa zemljom prema klasi ugroženosti 1, posebno za krovišta, građu i drvene konstrukcije. Jako dobro prodire u drvo, teško se izlučuje nakon fiksiranja i nije potrebno primjenjivati velike količine zbog iznimne efikasnosti. Drvo koje će biti u kontaktu s namirnicama i stočnom hranom, ne smije se tretirati ovim sredstvom, sredstvo također ne smije dospjeti u vodu jer je otrovno.

Napomena:
Za drvo koje je svrstano u područja primjene klase ugroženosti 3, sredstvo za zaštitu drva nanosi se samo u tlačnim kotlovima. Zloupotreba ovog proizvoda može dovesti do zdravstvenih poteškoća i ekološke štete.

Informacije o proizvodu:
- Sastav: vodena otopina borne kiseline, MEA, biocidi
- Boja: bezbojna
- Obrada: premazivanje, špricanje, u komorama za špricanje, uranjanje i natapanje u tlačnim kotlovima

Dodatne informacije:
Priprema drveta:
Drvo koje će se obrađivati mora biti gotovo izrezano kako bi se izbjegla naknadna pojava rezanim mjesta. Ukloniti koru i liko. Vlaga drveta mora biti manja od 50.

Obrada impregniranog drveta:
Impregnirano drvo za fiksiranje skladištiti pod krovom zaštićeno od padalina. Najmanje vrijeme fiksiranja iznosi 2 dana, a pri temperaturama manjima ili jednakim 5°C najmanje 7 dana. Naknadno nastale rezane površine i pukotine od bušenja dodatno zaštiti. Nakon potpunog sušenja, tretirano drvo može se nastaviti obrađivati premazima koji sadrže otapala ili se razrjeđuju s vodom.

Pakiranje: 5 litra
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE