0

IMPREGNACIJA ZA DRVO 5L BEZBOJNA (CRVOTOX)

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 10,06 € / kom
Šifra proizvoda: 13784

Dostupna količina: 10
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
IMPREGNACIJA ZA DRVO (CRVOTOX) 5 lit - bezbojna

Sredstvo za zaštitu drva od nametnika i plijesni

Namjena:
Impregnacijski premaz na bazi vode obogaćen insekcidno fungicidnim dodacima za preventivnu zaštitu drva od crvotočina, gljivica i plijesni. Namijenjen je za zaštitu svih vrsta drvenih konstrukcija koje će biti izložene vremenskim utjecajima i izvan dodira s tlom, vodom i hranom. Biocidni proizvod rabiti pažljivo.

UPORABA:
Proizvod nije potrebno razrjeđivati već prije upotrebe samo dobro promiješati. Nanosi se kistom, valjkom ili namakanjem. Proizvod nanositi jednakomjerno i tanko uz korištenje osobne zaštitne opreme kao što su zaštitne naočale, zaštitne rukavice i odgovarajuća zaštitna obuća i odjeća. Preporuča se nanijeti 2-3 sloja, ovisno o upojnosti drva i stupnju obrade s međupremaznim intervalom od 4-6 sati. Nakon sušenja tretirano drvo potrebno je premazati završnim lazurama ili pokrivnim alkidnim premazima. Ne primjenjivati kao samostalni premaz. Za vrijeme primjene i sušenja treba izbjegavati temperature ispod 5°C i rad na izravnom suncu. Tijekom primjene potrebno je tlo prekriti zaštitnim pokrovom kako bi se eventualno razlivena tekućina mogla lako skupiti. Svježe tretirano drvo obavezno je prilikom sušenja skladištiti na zaštićenom mjestu ili na nepromočivoj tvrdoj podlozi kako bi se spriječili izravni gubici u tlo ili vodu. Ostatke proizvoda nikako ne ispuštati u kanalizaciju ili izlijevati na zemlju već sredstvo potrošiti do kraja ili ga u originalnoj ambalaži ostaviti za ponovnu upotrebu. Neupotrebljivi tekući otpad i ambalažu predati kao poseban otpad u sabirni centar za zbrinjavanje otpada.

POTROŠNJA: 0,10 l/m2 za jedan sloj, ovisno o vrsti drveta i stupnju obrade.

SKLADIŠTENJE: U čvrsto zatvorenom, originalnom pakiranju na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od smrzavanja.

NAPOMENA: U slučaju dodira s očima ili kožom, odmah isprati s puno vode, a onečišćenu odjeću odmah skinuti. Nakon rada, lice, ruke i sav radni pribor temeljito oprati vodom, a ostatke od čišćenja odgovarajuće zbrinuti.

BOJA: bezbojna

PAKIRANJE: 5 lit

Proizvodi: Kemoplastika
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE