0

IMPREGNACIJA ZA DRVO KONCENTRAT 1:9 1L BEZBOJNI

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 11,46 € / kom
Šifra proizvoda: 14452

Dostupna količina: 12
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
IMPREGNACIJA ZA DRVO KONCENTRAT 1:9 1L BEZBOJNI

Sredstvo za zaštitu drva od nametnika i plijesni

NAMJENA:
Impregnacijski premaz na bazi vode obogaćen insekticidno fungicidnim dodacima za preventivnu zaštitu drva od crvotočina, gljivica i plijesni. Namjenjen je profesionalnoj upotrebi za zaštitu svih vrsta drvenih konstrukcija koje će biti izložene vremenskim utjecajima i izvan dodira s tlom, vodom i hranom. Biocidni proizvod rabiti pažljivo. Prije uporabe uvijek pročitati deklaraciju i podatke o proizvodu.

UPORABA:
Prije uporabe potrebno ga je razrijediti vodom (impregnacija : voda = 1:9) te dobro promiješati. Nanosi se kistom, valjkom ili namakanjem. Proizvod nanositi jednakomjerno i tanko uz korištenje osobne zaštitne opreme kao što su zaštitne naočale, zaštitne rukavice i odgovarajuća zaštitna obuća i odjeća

Preporuča se nanijeti 2-3 sloja, ovisno o upojnosti drva i stupnju obrade s međupremaznim intervalom od 4-6 sati. Nakon sušenja tretirano drvo potrebno je premazati završnim lazurama ili pokrivnim alkidnim premazima. Ne primjenjivati ga kao samostalni premaz. Za vrijeme primjene i sušenja treba izbjegavati temperature ispod 5 stupnjeva i rad na izravnom suncu. Tijekom primjene potrebno je tlo prekriti zaštitnim pokrovom kako bi se eventualno razlivena tekućina mogla lako skupiti. Sveže tretirano drvo obavezno je prilikom sušenja skladištiti na zaštićenom mjestu ili nepromočivojtvrdoj podlozi kako bi se spriječili izravni gubitci u tlo ili vodu.

Ostatke od proizvoda nikako ne ispuštati u kanalizaciju ili izlijevati u zemlju već sredstvo potrošiti do kraja ili ga u originalnoj ambalaži ostaviti za ponovnu upotrebu. Neupotrebljivi tekući otpad i ambalažu predati kao poseban otpad u sabirni centar za zbrinjavanje otpada.

Potrošnja: 0,10 l/m2 za jedan sloj, ovisno o vrsti drva i stupnju obrade.

Boja: bezbojna

Pakiranje: 1 litra
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE