0

MELLERUD ODSTRANJIVAČ PLIJESNI 0,5L AKTIVNI KLOR

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 5,52 € / kom
Šifra proizvoda: 13427

Dostupna količina: 7
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
MELLERUD ODSTRANJIVAČ PLIJESNI 0,5 L - AKTIVNI KLOR

Mogućnost primjene u čitavom domaćinstvu. Osobito se preporučuje za kupaonicu, kuhinju, podrum, garažu, u sauni i na bazenu. Jednostavno poprskati. Djeluje odmah i izbjeljujuće. Uništava plijesan, gljivice, bakterije i alte na pločicama, fugama, zidovima, stropovima, zidanim zidovima, drvu i plastici. Dezinficirajuće i preventivno djelovanje.

LAKA PRIMJENA
Plijesan nije potrebno prethodno tretirati. Ravnomjerno poprskati i nakon 1 sat obrisati vodom i vlažnom krpom. Prethodno ispitati otpornost površine na nekom neupadljivom mjestu. Osigurati dobru ventilaciju.

OBRATITI POZORNOST
Pri korištenju uvijek prskati u smjeru dalje od tijela. Skladištiti i transkoptirati na hladnom i tamnom u spravnom položaju. Ne prskati po biljkama, tekstilu i metalima. Zaštititi odjeću i pokućstvo od dolaska u dodir s raspršenom maglicom ili tekućinom. Ne tretirati pločice s oštećenom glazurom ili osjetljivim dekorom jer su moguće promjene boje. Pištolj za prskanje nakon uporabe dobro oprati, u tu ga svrhu odvrnuti na sivom adapteru i više puta iprati vodom.

Pakiranje: 0,5 lit
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE