0

PUR PJENA 800ML P TKK ZA ZIDANJE 508683

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 12,49 € / kom
Šifra proizvoda: 11014

Dostupna količina: 36
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242

Preuzmite tehničke upute ovdje
PUR PJENA 800ML P TKK ZA ZIDANJE

Opis:
- Za zidanje pregradnih zidova i lijepljenje različitih građevinskih materijala.
- Zaptivanje, montiranje, zapunjavanje, izoliranje, ugradivanje i lijepljenje – s odličnom toplinskom i zvučnom izolacijom.
- Služi kao izvrsna zamjena za žbuku.
- Dobro prianja na opeku, beton, porobeton, kamen, drvo i ostale građevinske i izolacijske materijale.
- Omogućuje brzo, jednostavno i efikasno izvođenje radova.

Materijali i podloge na koje će se lijepiti trebaju biti čisti, bez prašine, masnoća i ostalih nečistoća. Preporučljivo je površinu prije nanošenja nakvasiti vodom. Vlaženje je važno jer umnogome doprinosi boljemu prianjanju i ubrzava lijepljenje. Poliuretansko ljepilo za zidanje je primjereno i za niže temperature. Temperatura doze je od -5 do +25 °C, temperatura okoline od -5 do +35 °C. Optimalna temperatura doze za postizanje što veće iskorištenosti kod uporabe treba biti od 20 - 25 °C.

Poliuretansko se ljepilo za zidanje koristi za gradnju pregradnih zidova. Nije primjereno za gradnju nosivih zidova. Površine treba prethodno očistiti od čestica prašine. Kod zidanja pregradnih zidova treba na podlogu nanijeti jednu ili dvije pruge PU ljepila, (debljine 3-4 cm) u razmaku od 5-10 cm (ovisno o širini opeke odn ploče). Pričekati nekoliko minuta ( ne duže od 3-7 min) kako bi se ljepilo stvrdnulo. Nakon toga staviti opeku. Preporuča se da se PU lijepilo postupno nanese u dužini 2-3 m. Nakon stavljanja opeke na ljepilo iste ne više pomicati. Jednom dozom (800 ml) može se pričvrstiti 30-35 tekućih metara opeke.

Pakiranje: 800 ml
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE