0

SPREJ ZA TRASIRANJE NARANČASTI 500ML

  • CIJENA ZA GOTOVINU
  • 7,05 € / kom
Šifra proizvoda: 14097

Dostupna količina: 6
Ukoliko želite naručiti više artikala od dostupnih, pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
SPREJ ZA TRASIRANJE FLOR. NARANČASTI 500 ML

Fluo TP: visoko fluorescentna boja za označavanje radilišta. Najfluorescentnija boja za označavanje radilišta na tržištu.

FLUO TP je dizajniran da zadovolji najviše zahtjeve za vidljivost i dugovječnost označavanja. Posebno ga cijene geodeti za iscrtavanje i identifikaciju, ali se također koristi u širokom rasponu drugih domena kao što su radovi na cestama, zemljani radovi, cjevovod i opće građevinsko područje. FLUO TP je najfluorescentniji sprej za označavanje na tržištu i nudi najveću vidljivost zahvaljujući novoj formuli (2016) s još većom gustoćom fluorescentnih pigmenata. Jednostavan i siguran za korištenje, Fluo TP opremljen je patentiranom sigurnosnom kapicom Soppec “TP”.
Svojstva Fluo TP.

- Upotrebljiv na vrlo širokom rasponu površina, kao što su: beton, asfalt, trava, šljunak, pijesak, kamen i drvo
- Posebno robusna sigurnosna kapica (puni aerosol ispušten s visine od 1,50 m ostat će netaknut)
- Brzo sušenje: približno 10 min
- Vrlo dug vijek trajanja i sposobnost pokrivanja: 1 aerosol nanesen Soppec aplikatorom s jednim kotačićem dovoljan je za označavanje izdržljive niti duljine 80 m i širine 2 cm
- Visoka postojanost, uključujući i na mokrim površinama, do 12 mjeseci (ovisno o površini, uvjetima primjene i UV izloženosti)
- Raspon temperature: -20°C do 50°C

Boje: narančasti

Pakiranje: 500 ml
Više o načinima plaćanja i dostavi pročitajte OVDJE