0

TESLER USISIVAČ 208 1600W

Šifra proizvoda: W000216
Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242
TESLER USISIVAČ 208 1600W

Industrijski usisavač za suho je snažan usisavač dizajnirani za učinkovito čišćenje različitih vrsta prljavštine i suhe materijale. Ovaj usisavači je često korišten u industrijskim postrojenjima, radionicama, građevinskim projektima, kao i u domaćinstvima gdje se zahtijeva snažno i višenamjensko čišćenje.

Dolazi sa snažnim motorom koji omogućava brzo i učinkovito usisavanje različitih vrsta prljavštine. Dolazi s različitim mlaznicama i nastavcima za različite vrste površina i materijala, omogućujući korisnicima da učinkovito čiste različite površine i prostorije.Ima praktičan sustav pražnjenja koji omogućava jednostavno i higijensko pražnjenje spremnika ili vrećica za otpad.

Kvalitetan industrijski usisavač ima učinkovite sustave filtracije koji sprječavaju prašinu i čestice da se vrate u okoliš tijekom usisavanja. Dolazi s kotačima ili kotačićima za lakše kretanje po radnom prostoru.Industrijski usisavač za suho je svestrani i robustan alat koji je neophodan za čišćenje različitih vrsta prljavštine u industrijskim i domaćim okruženjima.

Pri odabiru odgovarajućeg modela važno je uzeti u obzir snagu, kapacitet, veličinu i druge značajke koje su potrebne za specifične potrebe čišćenja vašeg radnog prostora.

TEHNIČKI PODACI:
Brand: TESLER
Izvedba: Usisivač s vrećicom
Područje primjene: Radionica, Kućanstvo
Snaga motora: 1600 w
Zapremina spremnika: 30 l
Oprema: utičnica za spajanje el.alata
Funkcije: automatsko čiščenje filtera svakih 20 sekundi
Napon/frekvencija: 230 V/ 50 Hz
Uporaba: Usisavanje suhih površina
Područje uporabe: U zatvorenom i otvorenom
Maksimalna snaga usisavanja: 17 kPa
Vezani artikl brusilica za zid: TTBDS-500A
Odgovarajuče vrečice: TTJN-308F i TTJN-50170
Garancija: 2 godine
Pošaljite upit na webshop@gavroprom.hr ili nas nazovite na 01 6642 242